Pachete service

Singura opţiune sigura, noi venim la dvs. !

Bronze

Pachetul  Bronze pentru sistemele de închidere/deschidere  va ofera servicii optime, precum şi siguranţa faptului de a şti ca utilajul dvs. este verificat periodic şi este sigur. Tehnicianul nostru efectueaza verificarea şi certifica daca echipamentul dvs. respecta standardele de siguranţa şi fiabilitate pe parcursul verificarilor preventive planificate la locul funcţionarii, programate în funcţie de necesitaţile dvs. Orice solicitari neplanificate, necesare încadrul contractului  Bronze (inclusiv lucrari, deplasari şi piese de schimb), sunt facturate le preţuri speciale .

Silver

Pachetul  Silver pentru sistemele de închidere/deschidere  va confera toate avantajele pachetului Bronze, având, în plus, avantajul ca lucrarile şi deplasarile sunt incluse în cadrul solicitarilor de intervenţii service în timpul programului de funcţionare normal.

Gold

Pachetul Gold pentru sistemele de închidere/deschidere  va confera protecţia suprema pentru uşile şi sistemele dvs. de închidere/deschidere. Acestea includ toate avantajele sistemului Silver, plus înlocuirea pieselor de schimb necesare în cadrul reparaţiilor neplanificate sau verificarilor de întreţinere planificate. Pachetul  Gold este o modalitate excelenta de a va restrânge cheltuielile anuale.

Custom

Pachetul nostru cel mai flexibil de întreţinere şi service este planul Custom, conceput împreuna cu dvs. Acest plan de întreţinere preventiva va permite sa va planificaţi cheltuielile de întreţinere în funcţie de bugetul real, şi va da posibilitatea de a adauga sau şterge anumite articole, în funcţie de obiectivele bugetare, respectând în acelaşi timp performanţa şi nevoile de siguranţa generale.

On-demand

Pentru clienţii care doresc sa solicite servicii atunci când au nevoie, oferim doua tipuri de verificari: corectiva şi de siguranţa. Linia noastra telefonica deschisa non-stop pentru intervenţii clienţi asigura ca va putem trimite un tehnician autorizat.

Daca doriţi sa aflaţi modul în care afacerea dvs. poate profita de orarele şi programele de întreţinere preventiva, noi va stam la dispoziţie, pentru a va ajuta sa fiţi informaţi în luarea unei decizii.