Service

Service-ul aşa cum ar trebui sa fie întotdeauna

Contractele de service sunt destinate sa va ajute în procesul utilizarii. Reţeaua noastra de service acopera întregul teritoriu al Romaniei, având întotdeauna în zona dvs. un specialist care sa realizeze service pentru toate marcile şi modelele de uşi , automatizari şi de echipamente de încarcare/descarcare.

Odata cu semnarea contractului de service, puteţi sta liniştiţi, întrucât partenerul dvs. de service va sta oricând la dispoziţie.
Atâta timp cât uşile , automatizarile şi utilajele de încarcare/descarcare funcţioneaza, nu te gândeşti la ele. Scopul nostru este sa le pastram aşa.

Daca întâlniţi, totuşi, o problema, sigur ca va veţi pune urmatoarele întrebari importante:

  • Pe cine sun?
  • Ce ştiu despre persoana respectiva?
  • Când va sosi?

În calitate de partener de service, va puteţi baza întotdeauna pe sosirea noastra prompta. Tehnicienii noştri care au multa experienţa, sunt înalt calificaţi, bine pregatiţi şi au diploma de inginer, sprijiniţi de o echipa dedicata de serviciu clienţi, vor veni la locul dorit în maximum 24 de ore. Va raspundem rapid, indiferent de ora la care ne chemaţi.

Contractele noastre de service, cele mai bune de pe piaţa, nu se rezuma doar la rezolvarea problemelor, ci prevad şi ceea ce trebuie evitat.

  • Defecţiuni neplacute, chiar periculoase, ale utilajelor
  • Reparaţii scumpe, de urgenţa, pentru defecţiuni neaşteptate
  • Costuri neprevazute de reparaţii
  • Pierderi nenecesare de energie
  • Întreruperi neplanificate, care pot împiedica funcţionarea vitala a activitaţilor dvs.  zilnice

Reducerea amprentei noastre de carbon

ntreţinerea regulata nu numai ca asigura performanţele de vârf ale uşii şi sistemului de încarcare/ descarcare, ci şi prelungeşte viaţa echipamentului, diminuând impactul acestuia asupra mediului.

Ne intensificam continuu iniţiativele spre activitaţi puternice şi sustenabile, ca beneficiu atât pentru mediu cât şi pentru afacerea dvs.

Daca doriţi sa aflaţi modul în care afacerea dvs. poate profita de orarele şi programele de întreţinere preventiva, noi va stam la dispoziţie, pentru a va ajuta sa fiţi informaţi în luarea unei decizii.