Usi sectionale rezidentiale

HORMANN Confort care entuziasmeaza, siguranta care convinge.


Satisfactie pe termen lung – Calitatea Hormann pe care puteti conta
Alegand aceste uai pentru garaje, alegeti know-how-ul Hormann cu o experienta de decenii în constructia de usi. Usile sectionale Hormann se remarca prin calitatea materialelor si a executiei, o dimensiune maxima a confortului de manevrare si a sigurantei de functionare. Noi garantam pentru aceasta cu renumele pe care îl avem.

Usile sectionale va ofera numai avantaje
Cu o usa sectionala Hormann luati decizia corecta Aceste usi de garaj se deschid pe verticala si astfel aveti mai mult spatiu atat în fata garajului cat si în interior. Datorita acestor avantaje de constructie beneficiati de mai mult spatiu de manevrare si siguranta.

Usile automate sectionale Hormann – Deoarece sunt mult mai confortabile si mai sigure
Usile automate Hormann le puteti actiona la fel de usor ca si telecomanda televizorului. Doar o apasare pe buton si intrati cu masina chiar si pe vant sau pe vreme rea în garaj. Pe întuneric drumul direct este mult mai în siguranta. Bineînteles ca usile si mecanismele de actionare Hormann sunt verificate si atestate conform celor mai înalte cerinte ale Standardului European EN 13241-1. Cu actionarea electrica SupraMatic viteza de deschidere mai mare cu pana la 50 % .

Blocare automata a usii – Actionarea electrica si telecomanda înlocuiesc broasca si manerul
Daca usa este închisa, ea se blocheaza automat, si astfel pentru actionarileca ea este protejata în mod eficient împotriva efractiei. Acest automat de blocare special, actioneaza mecanic si de aceea functioneaza si în caz de pana de curent.